De leuke uitjes in Amersfoort!

- voor kleine en grote groepen -

al vanaf 2 personen

Amersfoort Citytrips - dochteronderneming van Queens Vorstelijk Genieten - verzorgt graag uw dagje uit in Amersfoort. Wat dacht u van een lekker ontbijtje met een wandeling, een lunch met een rondvaart, een toer door de binnenstad met de step en een vorstelijk lekkere high tea.. Het kan allemaal!

Amersfoort is een prachtige stad met een adembenemende binnenstad. Perfect gelegen in het midden van Nederland. Ideaal om te genieten van een prachtige omgeving met heerlijk eten en drinken met fijn gezelschap! Spreek eens af met familie, vrienden of organiseer een bijzonder bedrijfsuitje.

Queens op de Groenmarkt heeft tot ongeveer 40 personen ruimte. Queens Royal Bakery op het Eemplein tot ongeveer 15 -20 personen.

Heeft u een grotere groep, overlegt u dan even. Wij hebben veel contacten in de stad. Voor groepen vanaf 50 tot 60 personen tot 300 @ 400 personen kunt u ook bij ons terecht. Wij werken samen met de St. Joriskerk in de stad.

Als u een arrangement op maat zou willen, mailt u ons dan op info@queens-amersfoort.nl.
Wij maken een voorstel op maat, zetten deze dan in de webshop, en u kunt vooraf - het grootste deel- van uw uitje betalen! Last minute drankjes en taartjes kunt u dan ter plekke afrekenen.


De leukste uitjes, misschien wel van heeeel Nederland, tegen verrassende prijzen. Geniet van een dagje uit in Amersfoort. En wilt u nog langer blijven.. wij hebben 4 kamers in de stad waar u met een kleine groep terecht kunt.


Aanbevolen producten

Nieuw in onze winkel